Ukraden metadon iz Metadonskog centra

17:03:00 26.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Veća količina flaša metadona odneta je iz Metadonskog centra Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine. U policiji nisu želeli da govore detalje o ovom događaju, osim da intenzivno tragaju za počiniocima krađe.

Ukraden metadon iz Metadonskog centra

Javni tužilac je delo okarakterisao kao oduzimanje tuđe stvari, a ne kao tešku krađu.

Mediji prenose da su pljačkaši na psihijatriji proveli nekoliko sati u periodu od ponoći do šest ujutru, da su čak večerali i kuvali kafu na odeljenju, i ujutru izašli sa metadonom vrednim 200 miliona, koji na ulici vredi duplo više.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je RTV došao, opljačkani Metadonski centar premešten je na novu lokaciju, ali na tom mestu još uvek nisu postavljeni ni rešetke, ni alarm, a obezbeđenje nije stalno prisutno.

Spekuliše se da je vrednost ukradenih metadona nekoliko stotina miliona dinara i da je ukradeno 59 flaša, ali u policiji još uvek ne znaju koja je količina u pitanju jer im Klinički centar nije dostavio odštetni zahtev.

Izvor: RTV

Ilustracija: Abulic Monkey / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?