Ukradeni bicikl vraćen vlasniku, lopov se pokajao

21:05:00 12.05.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Bicikl koji je juče ukraden sa osmog sprata zgrade na Novom naselju, nakon objave na našem portalu i manje od 24 sata od krađe, vraćen je vlasniku.

Ukradeni bicikl vraćen vlasniku, lopov se pokajao

N. M, vlasnik bicikla, koji nam je i prosledio informacije o krađi i fotografije lopova, zahvalio nam se na objavi, rekavši da je kradljivac posustao medijskim pritiscima, pa se pokajao, te da izgleda ima nade za društvo i državu, samo kad se hoće.

“Naime, hoću da vas obavestim da je bicikl oko 17 sati vraćen odakle je i ukraden, da dobro ste pročitali! Navodno je drugar od dotičnog sa snimka čekao nekog komšiju iz zgrade i zamolio ga da vrati bicikl na 8. sprat, i rekao da ga je njegov drugar juče ukrao i da se kaje”, ispričao nam je vlasnik bicikla šta se dogodilo.

Ukradeni bicikl vraćen vlasniku, lopov se pokajao

On je još dodao da su građani, podelivši vest o krađi, pokazali da smo složni, makar i na društvenim mrežama, pa je bicikl brzo vracen i to bez pomoći policije.

“Mislim da je to jedan od veoma retkih slučajeva. Iskreno nisam u skorije vreme čuo da je nekom bicikl i vraćen. Još jednom vam hvala”, napisao nam je srećni vlasnik bicikla.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Lespa

, *.dynamic.sbb.rs

Aj sad se pokaj pa vrati ostale bicikle. Nije to njemu prvi lopovluk. Taj se nakrao pošteno. I još će krasti. Treba ga stisnuti.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?