Ukradeni čepovi i invalidska kolica namenjena deci

09:10:00 25.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Magacin humanitarnog udruženja "Čepom do osmeha" obijen je proteklog vikenda.

Iz njega je odneto oko dve tone čepova, dvoje dečijih invalidskih kolica koja su kupljena novcem od prodaje čepova, reklamni materijal, tri banera i dva bicikla, bojler i šporet. Samo za ukradene čepove potrebno je više meseci da se sakupe, i njihova vrednost je oko 400.000 dinara, koliko koštaju i dvoja električna kolica ranije kupljena od prodaje čepova.

Ukradeni čepovi i invalidska kolica namenjena deci

"Trud dece predškolskog i školskog uzrasta, kao i brojnih humanih ljudi širom Srbije bespravno je otuđen ovog vikenda. Apelujemo na sve građane Novog Sada ako imaju bilo kakva saznanja ili su nešto videli da to prijave policiji i tako pomognu da se krivci što pre pronađu i kazne i ako je moguće da se ukradene stvari vrate", mole iz tog udruženja.

Policija je obavila uviđaj.

Podsetimo, Udruženje "Čepom do osmeha" se bavi prikupljanjem plastičnih čepova, jer njihovom prodajom pomaže se deci sa invaliditetom i omogućava lakše funkcionisanje u obrazovanju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?