Ukrao "Čistoćin" kamion i divljao po gradu

09:10:00 30.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Nesvakidašnja situacija desila se sinoć oko ponoći kada je muškarac, starosti 49 godina s područja Šapca, ukrao kamion "Čistoće", na uglu Dalmatinske i Bulevara Evrope, i počeo da divlja novosadskim ulicama.

Ukrao "Čistoćin" kamion i divljao po graduFoto: Facebook - Uživo sa novosadskih ulica

Nije poznato kako je lopov uspeo da ukrade kamion, jer su radnici "Čistoće" tada bili u redovnom obilasku grada i praznili kontejnere, ali prema nezvaničnim informacijama to se desilo kad su napustili kamion i kupovali cigarete na trafici.

Ukrao "Čistoćin" kamion i divljao po graduFoto: Facebook - Uživo sa novosadskih ulica

Kada su videli šta se dogodilo, radnici su odmah obavestili nadležne, a potom je počela filmska potera. Vozač je kamionom udarao na sve na šta je naleteo, prevrnuo je kontejner i za sobom ostavljao krš i lom.

Ukrao "Čistoćin" kamion i divljao po graduFoto: Facebook - Uživo sa novosadskih ulica

Budući da se nije zaustavljao na znak policije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova blokirali su mu put na uglu Kornelija Stankovića i Bulevara patrijarha Pavla, a zatim ga izvukli iz zaključanog vozila, razbivši staklo na vratima.

Određeno mu je zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, uz krivičnu krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Šokirani građani, koji su se našli u ovom delu grada, snimili su i fotografisali ovu situaciju, a sve je postavljeno na Fejsbuk grupu "Uživo sa novosadskih ulica".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?