Ulaz u Dino park 250 i 350 dinara

09:04:00 05.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Dino park biće otvoren u subotu i nedelju, 16. i 17. aprila. Celodnevna ulaznica za decu koštaće 250, a za odrasle 350 dinara.

Ulaz u Dino park 250 i 350 dinara

Vreme boravka u parku za posetioce je neograničeno (u okviru radnog vremena). Dino park će biti otvoren od aprila do novembra i radiće sedam dana u nedelji.

Izgradnja parka je u toku. Prostiraće se na površini od 1,7 hektara, u okviru JP Sportski i poslovni centar "Vojvodina".

Ulaz u Dino park 250 i 350 dinara

Stalnu izložbu Dino parka činiće 24 dinosaurusa od kojih je većina multimedijalnog tipa, a park će pružati jedinstvenu celodnevnu i višednevnu zabavu i edukaciju za sve uzraste, porodice sa malom decom, decu iz vrtića, učenike osnovnih i srednjih škola, studente i pasionirane avanturiste.

Ulaz u Dino park 250 i 350 dinara

Dino park biće bogat i pratećim sadržajima. Posetiocima će na raspolaganju biti Dino Dig Site – ograničen prostor ispunjen peskom u kojem će deca moći da iskopaju fosil dinosaurusa; Dino igraonica na otvorenom; Dino rođendaonica; teatar i 12D bioskop za kulturne sadržaje: koncerti, pozorišne predstave, tribine, seminari; adrenalin park i streljana; Dino restoran; bogato opremljena suvenirnica.

Za učenje i zabavu dece zadužen je stručni tim vodiča i animatori. Dino park omogućava i organizovanje rođendana i svih vrsta proslava, a posebno će biti zanimljive brojne predstave i muzička dešavanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
21°
Vlažnost: 69%
Pritisak: 1006.1 mb
Vetar: 3 m/s, NNE
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?