Ulaz u Dunavski park 100 dinara po danu

11:06:00 17.06.2019, Komentara: 2

Novi Sad - Građani bi ulaz u Dunavski park trebalo da plaćaju 100 dinara, a pravljenje fotografije 2.000 dinara, predviđa Zakon o naknadama za korišćenje javnih dobara koji je donet prošle godine i cenovnik koji je usvojio Nadzorni odbor Gradskog zelenila u aprilu ove godine, saznaje 021.rs.

Ulaz u Dunavski park 100 dinara po danu

Međutim, JKP "Gradsko zelenilo" je odlučilo da ne naplaćuje ove naknade, jer su u tom preduzeću procenili da je to neizvodljivo zbog velikog broja ulaza i zbog toga što mnogi građani samo prolaze kroz Dunavski park, a s druge strane sada skoro svako ima moblini telefon koji pravi fotografije i video zapise. Kako navode u ovom preduzeću, nemaju nikakvu preporuku od viših republičkih instanci kako da primene ove zakonske odredbe.

Portal 021.rs piše da se naplata ulaza i fotografisanja neće primenjivati ni u Futoškom ni u Kameničkom parku, koji su isto zaštićena prirodna dobra, i to iz istih razloga, osim što će se svakog Prvog maja u Kameničkom parku naplaćivati ulazak vozila.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

N.V

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Naplaćivanje ulaza u Dunavski park,pa to je najveći skandal,strasno!Dali je to normalno,park je zapusten i strasno skrnav!Pored toga sto su u parku prostorije Gradskog zelenila gde borave zaposleni nema ko da radi i održava park,već se samo vozikaju traktorima i kamionima po parku u vreme kad je najviše dece i posetilaca u parku,kao u velikom su poslu.Strasno sta sve nece izmisliti ovaj Vucevic i njegova plejada,grad nikad nije bio prljaviji i skrnaviji i sad jos da naplacuju ulaz u parkove,strasno!Cini mi se da je Novi Sad bio mnogo cistiji sa puno cveca dok je bila Maja Gojkovic na celu grada,ipak je ona žena koja se ponasala omacinski.


Vazduh

A da pkacamo vazduh sto disemo


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?