Ulaznice za Doček 13. januara u Novom Sadu u prodaji od ponedeljka

19:12:00 16.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Prodaja ulaznica za koncerte u zatvorenim prostorima 13. januara, u okviru Dočeka u Novom Sadu, počinje u ponedeljak, 20. decembra u podne.

Ulaznice za Doček 13. januara u Novom Sadu u prodaji od ponedeljka


Ograničen broj ulaznica po promotivnim cenama biće dostupan onlajn na sajtu gigtix.com, gde mogu da ih nabave i svi zainteresovani van Srbije, kao i na još gotovo 50 Gigstix prodajnih mesta širom Srbije.

Kapaciteti koncerata, a samim tim i broj ulaznica, biće ograničeni.

Ulazak i prisustvo događaju moguće je isključivo uz kovid sertifikat, koji je neophodno da sadrži najmanje jednu od sledećih stavki:

- potvrdu o primljenoj trećoj dozi vakcine ili o primljenoj drugoj dozi vakcine ne starija od 210 dana,
- potvrdu o negativnom PCR testu ne starijem od 72 sata,
- potvrdu o negativnom antigenskom testu ne starijem od 48 sati,
- potvrdu o preležanom kovidu ne stariju od 210 dana.

Na svakom događaju biće neophodno nošenje maski.

Na Dočeku 13. januara, kojim počinje i godina Evropske prestonice kulture u Novom Sadu, nastupiće brojni svetski, regionalni i domaći umetnici na više od 40 lokacija. Jedan od najpopularnijih britanskih elektronskih sastava, Morcheeba, nastupiće u Pozorištu mladih, u prvoj Gradskoj koncertnoj dvorani francuski bend Nouvelle Vague, dok će kraljicu fada Carminho ugostiti Srpsko narodno pozorište, najavljuju organizatori.

U Gradskoj kući nastupiće jedan od najboljih klarinetista, Andreas Ottensamer, u Novosadskom pozorištu finski džez muzičar Jimi Tenor, a u Crkvi imena Marijinog, poznatijoj kao Katedrala, autentična američka pevačica Chrysta Bell. Prostor SKCNS Fabrika, u Kreativnom distriktu, ugostiće britanski broj jedan d'n'b zvuka, Rudimental DJ, dok će kantautorka Bojana Vunturišević nastupiti u Kulturnoj stanici Svilara.

Od velikih regionalnih umetnika očekuju nas nastupi Josipe Lisac u Sinagogi, Damira Urbana u Reformatorskoj crkvi i Matije Dedića u Kulturnoj stanici Eđšeg. Bilja Kristić i Bistrik Orkestar nastupiće u NIS sali, a njima će se pridružiti brojna druga imena, širom Novog Sada.

Detaljan program, satnice i lokacije koncerata 13. januara možete pronaći na sajtu docekns.rs .


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?