Ulica Nova 1 dobija pešačku stazu

17:11:00 22.11.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Izgradnja pešačke staze u Ulici Nova 1 u Veterniku počinje sutra, u ponedeljak, 23. novembra.

Ovo je ulica gde je izgrađen samo kolovoz, kojim se odvija kompletan saobraćaj, često i teretni, pa je kretanje pešaka i biciklista nebezbedno.

Ulica Nova 1 dobija pešačku stazu

Pešačka staza predviđena je sa neparne, leve strane ulice, gledano iz pravca Novosadskog puta i biće širine 1.60 metara, sa obostranim bankinama od pola metra. Za slepe i slabovide osobe biće izgrađene ploče vodilje, a na prelazima ploče upozorenja.

Izvođač radova na izgradnji pešačke staze je DOO "Put-invest" iz Sremske Kamenice, rok za završetak je 160 kalendarskih dana, dok je ugovorena vrednost ove investicije oko 11 miliona dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Nikola

, *.dynamic.sbb.rs

Pešaci u ovom gradu kao da ne postoje. Cele ulice se srede a pesacke staze ni malo. Dosta više sa tim, kad jedna ulica Vase Stajića ne zaslužuje to, šta je sa manjim i daljim ulicama. Uprava grada kao da ne šeta nikad već se samo vozika. Napravite foto anketu. Ima srambih primera a nelegalni atar u Veterniku je mogao da sačeka jer ima nas koji sve plaćamo i lomimo noge


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 995.5 mb
Vetar: 6 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?