Ulica u Ledincima zvaće se po tragično stradaloj devojčici Mariji Jovanović

17:01:00 28.01.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Da po tragično stradaloj devojčici Mariji Jovanović dobije ime ulica u Ledincima na parceli 898, predlog je koji je prihvatila Komisija za nazive delova naseljenih mesta uz saglasnost Marijinih roditelja.

Ulica u Ledincima zvaće se po tragično stradaloj devojčici Mariji Jovanović

Prihvaćeni su i predlozi da plato između Spensa i stadiona dobije ime po nedavno preminulom legendarnom fudbaleru Vujadinu Boškovu, kao i da prolaz između Poštanske i Jevrejske ulice ponese naziv po novosadskoj grupi Pekinška patka.

Po Ivanu Hajtlu, jednom od najpopularnijih jugoslovenskih komičara i doajena Srpskog narodnog pozorišta, zvaće se prolaz između Zmaj Jovine 6-8 i Ulice Ilije Ognjanovića.

Ulica Sajlovo 26 dobiće ime po fudbaleru Rajku Mitiću, a Ulica Sajlovo 30 po pilotu vazduhoplovstva Srbije Milenku Pavloviću, koji je poginuo u NATO bombardovanju Srbije 1999. godine.

Prihvaćen je i predlog Mesne zajednice "Sremska Kamenica" da ulica parcele broj 3973, te parcele 2050/1 i 2051/5 dobiju nazive Ulica duda, odnosno Ulica vinska, kako su građani ovog naselja i predložili.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Nole

, *.static.isp.telekom.rs

Marija treba da dobije ulicu i u Ledincima a pogotovo u Novom Sad-u!!!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
16°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 3 m/s, E
Sub 11° - 23° Mogući pljuskovi
Ned 11° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?