Univerzitetskim profesorima "Nagrada za životno delo"

11:11:00 24.11.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Dodela priznanja ''Nagrada za životno delo'' univerzitetskim nastavnicima i naučnicima Vojvodine za 2015. godinu biće održana u sredu, 25. novembra u 19 sati, u Velikoj sali Skupštine AP Vojvodine.

Univerzitetskim profesorima "Nagrada za životno delo"

Ovogodišnji dobitnici nagrada za životno delo su dr Jelica S. Balaž, redovna profesorka Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, koja priznanje dobija iz oblasti biotehničkih nauka, a priznanje iz oblasti prirodno-matematičkih nauka dobiće dr Dragoslav Herceg, redovni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta. Redovni profesor Fakulteta tehničkih nauka, dr Miljko Satarić, dobiće priznanje iz oblasti tehničkih nauka, dr Bogoljubu Mihajloviću, redovnom profesoru Medicinskog fakulteta, sledi priznanje iz oblasti medicinskih nauka, dok će priznanje iz oblasti umetnosti dobiti dr Miroslav Štatkić, redovni profesor Akademije umetnosti.

Nagrade za životno delo uručiće predsednica Upravnog odbora Udruženja univerzitetskih nastavnika i naučnika Vojvodine prof. dr Marijana Ačanski i pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj Vladimir Pavlov.

Ovo prestižno priznanje dodeljuje Udruženje univerzitetskih nastavnika i naučnika Vojvodine u Novom Sadu, a pokrovitelj je Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj Pokrajinske vlade AP Vojvodine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

VLADA

, *.adsl.eunet.rs

Čestitam dr.Jelici Balas na zasluženoj nagradi,takodje joj želim srecan rodjendan.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?