Upis u Školu za bake i deke

09:11:00 18.11.2021, Komentara: 0
Novi Sad – U toku je upis u Školu za bake i deke, koja je sastavni deo Gradskog centra za unapređenje reproduktivnog zdravlja Doma zdravlja „Novi Sad“.

Upis u Školu za bake i deke

Foto: Dom zdravlja "Novi Sad" (Facebook)



Zainteresovani treba da se prijavite u Školu za bake i deke, danas do 17 časova, telefonom na broj 064/80-88-181 jer će predavanja biti održana od 18 časova u Gradskom Centru za unapređenje reproduktivnog zdravlja u Almaškoj 4.

Kako navode u Domu zdravlja „Novi Sad“, veliki deo roditelja se u čuvanju dece, dok su oni na poslu, oslanja u potpunosti ili delimično na takozvani baka i deka servis.

- Kako bi povećali znanje i veštine deka i baka za čuvanje dece (bezbednost, pravilna ishrana i nega deteta, postupanje u određenim zdravstvenim stanjima) ali i u pružanju informacija i usvajanja znanja i veština koje su potrebne za zdravu starost u fizičkom, psihičkom i socijalnom smislu, osnivamo Školu za bake i deke - ističu u Domu zdravlja „Novi Sad“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 994.1 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?