Uručene donacije akcije "Frižider toplog srca"

14:12:00 26.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Hrana prkupljena u okviru humanitarne akcije "Frižider toplog srca", koju je organizovao Radio Signal, stigla je tamo gde je namenjena - predstavnicima Udruženja ratnih vojnih invalida Grada Novog Sada, kao i samohranoj majci troje dece Danijeli Visošević.

Uručene donacije akcije "Frižider toplog srca"

Još tri ''frižidera toplog srca'' biće predata Udruženju romskih studenata, koji u svojim prostorijama brinu i o deci iz naselja “Bangladeš”, porodici Ćirić iz naselja Adice, kao i porodici Šumar iz Sremske Kamenice čija je kuća oštećena u poplavama.

''Frižideri toplog srca'' bili su postavljeni u centru grada od 14. decembra do danas, 26. decembra, u okviru akcije koja je održana treći put. Građani su donosili nekvarljivu, kupljenu hranu sa deklaracijom kao i slatkiše i grickalice za decu. Kako su rekli organizatori, sakupljeno je i više nego dovoljno hrane, pa će biti odneta i u Svratište za decu ulice i u Dnevni boravak za beskućnike.

Predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Grada Novog Sada Slobodan Vračević zahvalio se Radiju Signal, svim ljudima dobre volje, ali i gradu i gradonačelniku, na donaciji koja je dodeljena članu Udruženja kojem je bilo najpotrebnije.

Uručenju donacija prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1005.7 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?