Uskoro besplatni obilasci Novog Sada

14:06:00 05.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Turistička organizacija Grada Novog Sada u periodu jun-novembar 2017. organizovaće besplatne, garantovane, turističke ture za sve zainteresovane posetioce, Novosađanke, Novosađane i njihove goste.

Uskoro besplatni obilasci Novog Sada

Kako su nam rekli u TONS-u, ture će biti organizovane prema unapred utvrđenom planu tokom nedelje (ponedeljak, sreda, petak i subota) na engleskom i srpskom jeziku, a realizovaće ih licencirani turistički vodič.

Građani će moći da se prijave za konkretne ture i termine koji će biti dostupni putem sajta Turističke organizacije Grada Novog Sada www.novisad.travel.

Direktor TONS-a Branislav Knežević izjavio je danas za RTS da je reč o dve standardne ture gde će turisti imati priliku da se upoznaju sa lepotama starog gradskog jezgra i Petrovaradinskom tvrđavom i dve tematske – „Novi Sad iz ženskog ugla“ i „Novi Sad iz Jevrejskog ugla“. On je rekao da turiste najviše privlači Petrovaradinska tvrđava, staro gradsko jezgro, salaši, Fruška gora, festivali. Da bi se turisti lakše snalazili u našem gradu, izradili su veliki broj mapa, pešačkih tura, mapa Petrovaradinske tvrđave, hotela.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?