Uskoro izložba pasa mešanaca u Limanskom parku, bira se najkera Novog Sada

13:03:00 17.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad – JKP „Zoohigijena i veterina“ ove godine organizuje devetu po redu tradicionalnu izložbu pasa mešanaca, a povodom Svetskog dana napuštenih životinja pod nazivom.

Uskoro izložba pasa mešanaca u Limanskom parku, bira se najkera Novog Sada


Kao i prošle godine, izložba će trajati dva dana – u subotu, 6. aprila u Limanskom parku i u nedelju, 7. aprila u Prihvatilištu „Zoohigijene“.

– Prvi dan izložbe biće posvećen psima koji su imali sreće da pronađu svoje vlasnike i da usreće nove porodice. Kao i lane imaćemo 10 simpatičnih kategorija, a pobednici će se „boriti“ za najkeru grada Novog Sada za 2024. godinu. Očekuje nas puno pozitivne energije, poznat žiri, mnoštvo lepih nagrada – navodi se u pozivu.

– Drugog dana ćemo imati izložbu naših četvoronožnih prijatelja koji privremeno borave kod nas u Prihvatilištu i traže novi dom. Takođe, pozivamo sve ljude dobre volje i sve one koji imaju želju da postanu ponosni vlasnici novih ljubimaca da nam se pridruže i tog dana, da budu deo jedne lepe priče i da zajedničkim snagama probamo da usrećimo što više naših ljubimaca i pronađemo im novi dom – ističe „Zoohigijena“.

Prijave za takmičenje su obavezne putem OVOG LINKA, gde su navedeni i svi uslovi.

Važno je napomenuti da svaki pas može da se prijavi maksimalno u dve kategorije.

Građani i firme koji žele na neki način da sponzorišu ovu manifestaciju, da li u vidu nekih specijalnih nagrada za određene kategorije, ili na bilo koji drugi način, mogu se javiti „Zoohigijeni“ putem telefona 021/6403-220 ili mejla Prihvatilišta prihvatiliste.novisad@zoohigijena.ns.co.rs sa svojim podacima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
24°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pon 14° - 27° Pretežno sunčano
Uto 14° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?