Uskoro još radnih mesta u kompaniji Delphi

18:11:00 18.11.2016, Komentara: 2

Novi Sad - Fabrika Delphi trenutno zapošljava oko 1500 ljudi, a rukovodstvo planira da u narednom periodu proširi proizvodne kapacitete i zaposli još radnika.

Uskoro još radnih mesta u kompaniji Delphi

Fabriku su danas obišli predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministar privrede Goran Knežević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, kao i predstavnici kompanije "Delphi".

Generalni direktor "Delphi Packard" za Evropu, Srednji Istok i Afriku, Vinsent Fagard, rekao je da je to jedna od vodećih kompanija koja je svetski proizvođač i snabdevač komponenti automobilske elektronske arhitekture.

- Vrhunska tehnologija i kvalitet, vodilje su značajnog rasta u našem poslovanju u Evropi gde blisko sarađujemo sa proizvođačima automobila kako bismo im pomogli da upravljaju sve kompleksnijim zahtevima u pogledu električnih i elektronskih instalacija u vozilima - rekao je Vinsent Fagard i dodao da kompanija aktivno traži zainteresovane za zaposlenje na različitim radnim pozicijama.

Aleksandar Vučić je rekao da će u fabrici biti zaposleno još 500 ljudi, ali da će proizvodni pogon, sa 1500 slobodnih radnih mesta, biti otvoren i u Paraćinu. On je zahvalio radnicima na trudu i disciplini i poručio im da svojim radom ne pomažu samo sebi i svojim porodicama, već i državi.

- Ovo je prvi put posle 35 godina da je zaposleno više od 1000 ljudi na jednom mestu. Mi od njihovih zarada ostvarujemo poreze i doprinose, a od toga se isplaćuju penzije, prave putevi i niču neke nove fabrike. Vlada Srbije je novcem građana omogućila da ova fabrika, koja je pre samo nekoliko meseci ličila na ruševinu, danas izgleda kao moderno i funkcionalno mesto za rad - rekao je Vučić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Milica Ognjenovic

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Dali vam treba radnik?


SANJA

, *.dynamic.isp.telekom.rs

ja sam vadila lekarski za delfi samo neznam koliko se ceka dame pozovu


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?