Uskoro naplata parkiranja u delu Banatića

13:09:00 25.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Parkirališta u delu Banatića od 2. oktobra ulaze u organizovani sistem naplate parkiranja.

Uskoro naplata parkiranja u delu Banatića

Kako navode u JKP „Parking servis“, pod naplatom će biti parking mesta u ulicama: Stjepana Mitrova Ljubiše, Jovana Hranilovića, Bačka ulica, Pariske komune, Rumenačka kod Doma zdravlja, Paje Markovića Adamova, Omladinskog pokreta i na Bulevaru Jaše Tomića, neparna strana od Rumenačke do Gagarinove ulice.

Navedena parkirališta biće u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja, a parkiranje, po ceni od 50 dinara za sat vremena, može se platiti slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212 ili kupovinom „greb-greb” parking karte na kiosku.

Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu imaju pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu, po ceni od 200 dinara na mesečnom nivou i od danas mogu već da izvrše uplatu.

Stanari povlašćenu parking kartu mogu platiti elektronski – korišćenjem aplikacije ePPK kojoj se može pristupiti na internet adresi www.parkingns.rs, u odeljku ePPK ili OVDE.

Stanarske parking karte od danas se izdaju i na blagajni JKP „Parking servis” u Ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske parking karte na blagajni je potrebno dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije građani mogu da kontaktiraju JKP „Parking servis“ pozivom na brojeve: 021/472 41 40 i 0800/021 104.



Foto: parkingns.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1006.4 mb
Vetar: 3 m/s, WSW
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?