Uskoro normalizacija saobraćaja na Bulevaru cara Lazara

12:06:00 15.06.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Nove izmene režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, poslednje u okviru radova na izgradnji turbo kružne raskrsnice, počeće sutra, u petak, 16. juna.

Uskoro normalizacija saobraćaja na Bulevaru cara Lazara


Kako je saopšteno, sama kružna raskrsnica će, zbog pripreme i izvođenja završnih radova, biti zatvorena za saobraćaj u smeru od Bulevara oslobođenja ka Keju. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, odnosno na parnoj strani Bulevara cara Lazara. U ovoj fazi radova biće omogućen pristup Fruškogorskoj ulici, kao i uključenje iz ove ulice na Bulevar cara Lazara. Takođe, za saobraćaj će biti otvorena Sutjeska ulica, kao i pristup TC „Promenada“.

Navedena izmena režima saobraćaja biće na snazi do utorka, 20. juna. Do kraja meseca realizovaće se finalni radovi na izgradnji kružne raskrsnice, ali oni neće ometati kolski saobraćaj pošto će se izvoditi van kolovoza.

Uskoro normalizacija saobraćaja na Bulevaru cara Lazara


Što se tiče aktuelnog stanja radova, završeno je asfaltiranje saobraćajnih površina na parnoj strani Bulevara cara Lazara i trenutno je u toku obeležavanje horizontalne i postavljanje vertikalne signalizacije, kao i opreme za bicikliste (odmorište za bicikliste). Istovremeno se obavljaju i radovi na humuziranju zelenih površina.

Grad Novi Sad zahvaljuje se sugrađanima na strpljenju u protekla četiri meseca dok je, usled izvođenja radova na izgradnji turbo kružnog toka, na Bulevaru cara Lazara neminovno moralo doći do redukcije saobraćaja, ali koji, zahvaljujući efikasnoj dinamici i dobroj organizaciji radova, ni u jednom momentu nije bio u prekidu, navedeno je u saopštenju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
25°
Vlažnost: 57%
Pritisak: 997.9 mb
Vetar: 6 m/s, SSE
Pet 13° - 17° Pljusak
Sub 11° - 22° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?