Uskoro novi automatski brojači vozila i bicikala

17:03:00 09.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Novi brojači saobraćaja do leta bi trebalo da budu postavljeni na bulevarima Oslobođenja, Jaše Tomića i Patrijarha Pavla, kao i u Hadži Ruvimovoj ulici.

Uskoro novi automatski brojači vozila i bicikala


Uređaji za brojanje i kategorizaciju vozila i biciklista biće postavljeni u Hadži Ruvimovoj ulici, na bulevarima Jaše Tomića i Oslobođenja, s tim što će oprema u zoni raskrsnice s Ulicom Novosadskog sajma biti montirana na staze i registrovaće samo bicikliste, što je predviđeno i na brojačkim mestima na Bulevaru patrijarha Pavla, piše „Dnevnik“.

Kupovina uređaja za brojanje i kategorizaciju motornih vozila i bicikala koštaće 7,45 miliona dinara bez PDV-a, a radovi će trajati tri meseca. Nabavka i ugradnja je povere novosadskim preduzećima „Bogal inženjering“ i „MHM projekt“.

Inače, Novi Sad već ima uspostavljen sistem za automatsko brojanje, te su odgovarajući uređaji postavljeni na više od 30 mesta u gradu, pa će novi uređaji biti umreženi s onim ranije instaliranim.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.3 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?