Uskoro počinje da radi nova studentska menza na Spensu

13:02:00 25.02.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Nova studentska menza na Spensu, u kojoj će svakog dana biti posluživano 500 obroka, trebalo bi da počne da radi za dve nedelje.

Uskoro počinje da radi nova studentska menza na Spensu


Direktor Studentskog centra Zoran Martinović, kako piše „Dnevnik“, najavio je da će obroci biti posluživani u savremenom enterijeru na površini od 127 kvadrata. Kada počne da radi, u novoj menzi će se posluživati ručak, a potom i tri obroka dnevno.

Obroci za studente neće se pripremati na Spensu, nego će biti donošeni iz Velike menze, koja se nalazi u studentskom kampusu. Inače, u glavnoj kuhinji za studente obroke priprema 135 ljudi.

- Otvaranjem novog restorana na Spensu rasteretićemo postojeći „Restoran 1“ i popularnu „Veliku menzu“ koji su bili pod jačim pritiskom korisnika nakon zatvaranja male menze kod ulaza na Đačko igralište zbog izgradnje Studentskog kulturnog centra. Sada smo u prilici da studentima obezbedimo još bolju uslugu. Dobra je vest što će nova menza biti baš na Spensu, u neposrednoj blizini univerzitetskog kampusa u Novom Sadu -kaže Martinović.

Nova menza se nalazi u prizemlju Spensa, preko puta ulaza na bazene, a otvaranje ovog studentskog restorana značajno će doprineti oživljavanju i unapređenju pozicije Spensa.

Podsetimo, ugovor između Studentskog centra Novi Sad i Javnog preduzeća SPC „Vojvodina“ potpisan je 1. februara i nakon adaptacije uskoro se očekuje otvaranje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1005.5 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?