Uskoro počinje gradnja zgrade Hitne pomoći na Telepu

09:02:00 07.02.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Izgradnja zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć na Telepu, između Bulevara patrijarha Pavla i ulica Jastrebarske i Ilariona Ruvarca, mogla bi početi ubrzo.

Uskoro počinje gradnja zgrade Hitne pomoći na Telepufoto: hitnapomocns.org.rs

Zavod za izgradnju grada Novog Sada u likvidaciji je prošle sedmice sklopio ugovor vredan 341.399.873 dinara bez PDV-a, sa novosadskim preduzećem DOO "Graditelj NS". U ZIG-u, koji je uz Pokrajinu jedan od investitora objekta Hitne pomoći, saopštili su da je u toku prijava radova Inspektoratu za rad i Gradskoj upravi za urbanizam i stambene poslove, koji je izdao građevinsku dozvolu.

Nakon isteka zakonskog roka od minimum 15 dana od dana podnošenja prijave, stvoriće se uslovi da izvođač bude uveden u posao, saopšteno je u Zavodu za izgradnju grada u likvidaciji.

Projektom je predviđeno da objekat Hitne pomoći ima prizemlje i tri sprata, garažu i parkiralište u poluukopanoj garaži u dva nivoa i interne saobraćajnice. Slodobne površine na parceli biće ozelenjene. Osim "Graditelja NS", još dva učesnika su se javila na javni oglas, ali su njihove ponude odbačene jer su tražili više novca.

Podsećamo na to da je jedan od učesnika na konkursu, posle izbora najpovoljnijeg ponuđača, podneo prigovor Republičkoj komisiji za izbor ponuđača pod pretpostavkom da je postojao "favorizovani ponuđač".

Izvor: Dnevnik.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, NNW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?