Uskoro počinje sanacija olimpijskog bazena na Spensu

17:05:00 05.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Popravka i sanacija olimpijskog bazena, kupatila, pomoćnih prostorija i drugi radovi u okviru kompleksa zatvorenih bazena na Spensu počeće uskoro.

Uskoro počinje sanacija olimpijskog bazena na Spensu


Ova sanacija će uslediti gotovo tri meseca nakon što je otkriveno da je voda bazena bila zagađena, što je dovelo do toga da je kompleks bio zatvoren nekoliko nedelja.

Bazeni sada ne rade zbog vanrednog stanja.

Kako piše 021.rs, u konkursnoj dokumentaciji je navedeno da je planirana sanacija olimpijskog bazena i podnog grejanja oko bazena, kao i vodovodne i kanalizacione mreže, a biće urađeni i elektro i drugi radovi. Posao je na javnoj nabavci dodeljen firmama „Max cor“ iz Petrovaradina, „Dehidra 021“ iz Futoga i „Bulevar company“ iz Novog Sada, koje su bile jedini ponuđači.

Sanaciju će uraditi za 61.964.128 dinara bez PDV-a, dok rok za završetak posla nije naveden u obaveštenju o pobedniku tendera. S druge strane, u konkursnoj dokumentaciji je navedeno da rok za obavljanje svih radova ne može biti duži od tri meseca.


Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?