Uskoro rekonstrukcija Miletićeve ulice

19:02:00 21.02.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Uskoro bi trebalo da počne rekonstrukcija Miletićeve ulice, na potezu od Grčkoškolske do Ulice Jovana Subotića. Time će, prema planu, biti rekonstruisana kanalizaciona i vodovodna mreža, izgrađena saobraćajna površina i javno osvetljenje.

Rekonstruisaće se kućni i slivnički priključci i povezati na postojeći kolektor, i biće postavljeno 14 zidnih fenjera, rečeno je "Dnevniku" u Upravi za građevinsko zemljište i investicije, uz napomenu da će se vrsta svetiljki i način osvetljenja u potpunosti uklopiti u vrstu i način osvetljenja okolnih ulica, čime će biti zadovoljene potrebe i pešaka i saobraćaja.

Rekonstrukcijom je predviđena izgradnja novih saobraćajnih površina, širine od 5,5 metara na deonici od Ulice Jovana Subotića do kraja Trifkovićevog trga, dugoj 210 metara, i 3,5 metra od Trifkovićevog trga do uklapanja kod Grčkoškolske ulice, dugoj 120 metara. Celom dužinom planirane su pešačke staze s obe strane ulice.

Datum početka i završetka radova biće poznati nakon okončanja postupka javne nabavke za najpovoljnijeg izvođača radova, a za sada nije poznato da li će ulica biti zatvorena za saobraćaj, i koliko dugo.

Izvor: Dnevnik.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?