Uveden dodatni broj telefona da penzioneri prijave adresu za dostavu paketa

13:04:00 16.04.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Gradska uprava uvela je dodatni broj telefona na koji mogu da se jave novosadski penzioneri sa penzijama manjim od 30.000 dinara koji očekuju pakete pomoći od Grada, a koji još uvek nisu dobili svoj paket.

Uveden dodatni broj telefona da penzioneri prijave adresu za dostavu paketa


Zbog velikog interesovanja, pored postojećeg broja telefona 021/ 4882-888, uveden je i dodatni broj 021/ 4882-777 koji će biti na raspolaganju 24 sata dnevno.

Korisnici koji ne žive na prijavljenoj adresi, mogu se obratiti kol-centru Centra za socijalni rad, u cilju davanja ažurnih podataka, koji će zatim biti prosleđeni mesnim zajednicama.

Odluku o dodeli robnih paketa pomoći za oko 33 000 penzionera doneo je Štab za vanredne situacije Novog Sada, a distribucija paketa pomoći vrši se građanima prema podacima Direkcije Pokrajinskog fonda za pezijsko i invalidsko osiguranje Novi Sad, na adresu prijavljenog prebilišta, dok pakete sa osnovnim životnim namirnicama nose volonteri na kućnu adresu penzionera.

Korisnici koji nisu dobili paket pomoći, a smatraju da su trebali biti obuhvaćeni, svoju žalbu mogu uputiti kol-centru Centra za socijalni rad putem istih brojeva telefona. Žalbe se evidentiraju i nakon završetka distribucije paketa biće razmatrane i rešavane.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Svetlana

Zar nije jednostavnije paket dati nekom članu porodice koji živi na toj adresi?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?