Uz simfonijski i duvački orkestar nastavak proslave "Dve.Nove"

14:01:00 10.01.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Proslava "Dve.Nove", povodom proslave početka 2017. godine, biće nastavljena i u petak 13. januara za doček srpske Nove godine.

Uz simfonijski i duvački orkestar nastavak proslave "Dve.Nove"

U petak od 21 sat više od 60 simfoničara Orkestra Novi Sad 2021 predstaviće publici najveće hitove filmske muzike u kojoj će dominirati muzika iz srpske kinematografije uz nastupe vokalne solistkinje Srpskog narodnog pozorišta Jelene Končar i solistkinje Milene Srdić, kao i gostovanje glumca Sergeja Trifunovića.

Iz Gradske kuće je saopšteno da će zbog niskih temperatura simfoničari svirati u Gradskoj kući, a da će Novosađani sve moći da prate preko video-bima na Trgu slobode, gde će program nastaviti novosadski DJ Fanatik, povezujući svoj set odabranih hitova sa filmskom muzikom.

Uz simfonijski i duvački orkestar nastavak proslave "Dve.Nove"

- Nakon što DJ Fanatik dobro zagreje posetioce na Trgu, sledi nastup duvačkog orkestra legendarnog Bobana Markovića. Ovaj world music orkestar višestruko nagrađivanog maestra srpske trube, Bobana Markovića, proslavio se širom sveta energičnim nastupima, kao i muzikom za film Emira Kusturice "Underground" koji je dobitnik Zlatne palme na festivalu u Kanu, a publika na Trgu slobode imaće priliku da uživa u veoma dinamičnom nastupu vrhunskih muzičara - saopšteno je iz Gradske kuće.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?