Vakcinacija protiv kovida možda na još jednoj lokaciji u Novom Sadu

13:01:00 23.01.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Više od 2.200 ljudi vakcinisano je protiv koronavirusa juče na Novosadskom sajmu. Direktor Doma zdravlja „Novi Sad“ dr Veselin Bojan najavio je da postoji mogućnost aktiviranja još jednog punkta na kojem bi bila obavljana imunizacija, da bi se smanjile gužve na Novosadskom sajmu.

Vakcinacija protiv kovida možda na još jednoj lokaciji u Novom Sadu


Prema njegovim rečima, na Sajmu će biti vakcinisani svi oni koji dobiju poziv nakon što su iskazali želju za time, a biće primljeni i svi oni dođu bez poziva, jer žele da prime vakcinu.

- Da bi smanjili pritisak na sav taj vakcinalni centar na Sajmu, u razmišljanju smo i verovatno će biti doneta odluka da od ponedeljka krenemo sa vakcinisanjem zaposlenih u firmama i moguće je da će to biti ili u Studentskom centru ili u nekoj drugoj ustanovi koju odradi Institut za javno zdravlje Vojvodine, koji i rukovodim samim procesom vakcinacije – istakao je Bojat gostujući na RTV-u.

On napominje da će vakcinacija trajati dogod ima zainteresovanih.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 996.9 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?