Vaučeri za odmor u zemlji ne važe za NS, BG, KG, NI...

18:06:00 16.06.2015, Komentara: 0

Građani Srbije koji odluče da letuju u našoj zemlji uz vaučer od 5.000 dinara neće moći da vide turističke objekte u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu... Vaučeri neće važiti u većim gradovima.

Tako će iz ove ponude biti isključene Petrovaradinska i Beogradska tvrđava, Ćele-kula, spomen-park u Šumaricama. Turisti sa vaučerom neće moći da vide ni Štrand i salaše kod Novog Sada, niti Adu Ciganliju, Zoološki vrt, Veliko ratno ostrvo ili Hram Svetog Save.

Vaučeri za odmor u zemlji ne važe za NS, BG, KG, NI...Foto: Wikipedia.org

"Želimo da promovišemo one turističke destinacije koje nisu u top pet u Srbiji, kao što su neke planine, banje, seoska domaćinstva i mesta mimo najvećih gradova", ministar trgovine i turizma Rasim Ljajić.

Vaučer će biti isključivo namenjen za plaćanje dela smeštaja, jer će njegova vrednost biti oko 5.000 ili 6.000 dinara, a građani će na odmoru morati da borave najmanje četiri dana. Te povlastice bi imali penzioneri, nezaposleni i zaposleni koji primaju platu do 60.000 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?