Već raspisan tender za novogodišnje ukrase

19:05:00 14.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Gradska uprava Novog Sada već je raspisala javnu nabavku za novogodišnje ukrase, a ukoliko ne bude žalbi, ukrasi bi mogli biti kupljeni već krajem maja.

Novi Sad će kupiti tri jelke različite veličine, 175 ukrasnih kuglica, velika količina ukrasnih platnenih traka dugačkih po 20 metara, grane za dekoraciju, 50 cvetova, ali i 20 velikih ikebana za stolove.

Već raspisan tender za novogodišnje ukrasefoto: RAS (Nenad Mihajlović)

Grad svake godine kupuje nove ukrase, jer su kompletni ukrasi ukradeni iz skladišta JKP „Stan“ 2012. godine, a od tada se nabavljaju novi. U prethodne dve godine ukupno je na ukrase potrošeno 10 miliona dinara, dok za sada nije poznato koliko će ovo ukrašavanje koštati.

Iz Gradske kuće nezvanično je rečeno da se kupuje roba koja nema rok trajanja i može da stoji, pa će ukrasi zaista biti upotrebljena za proslavu Nove godine.

Ipak, javna nabavka za novogodišnje ukrase čudna je i po tome što se njom traži i kupovina pogrebnih suza i venaca. Grad nabavlja velike vence, suze različitih veličina, kao i aranžmane za groblje od prirodnog cveća, a kako je rečeno, venci služe za protokolarne potrebe.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 1008.1 mb
Vetar: 3 m/s, NNE
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?