Večeras dodele nagrada "Dr Zoran Đinđić"

10:12:00 26.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Svečano uručenje nagrada "Dr Zoran Đinđić" i nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2015/2016. godini biće održano danas od 18 sati u amfiteatru Rektorata.

Večeras dodele nagrada "Dr Zoran Đinđić"

Tom prilikom biće uručene nagrade u nekoliko kategorija.

Nagrada "Dr Zoran Đinđić" za mladog naučnika i istraživača za 2016. godinu pripala je dr Aleksandru Totu sa Prirodno-matematičkog fakulteta.

Anđeliji Milić sa Departmana za filozofiju Filozofskog fakulteta u Nišu sledi godišnja nagrada "Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka" za 2016. godinu u Srbiji, za odbranjen master rad na temu: "Odnos života i smrti sa budnošću i usnulošću u Heraklitovoj filozofiji".

Specijalnu nagradu "Dr Zoran Đinđić" za mladog naučnika i istraživača za sveukupni doprinos nauci ove godine dobiće dr Branislav Šojić sa Tehnološkog fakulteta.

Nagradu najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2015/2016. godini dobiće Vidak Raičević sa Prirodno-matematičkog fakulteta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?