Večeras na "Karađorđu" Vojvodina - Sampdorija

19:08:00 06.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađani i Đenovljani, fudbaleri "Vojvodine" i "Sampdorije", odigraće večeras od 21 sat na stadionu "Karađorđe" revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tribine će biti pune, karte se već uveliko rasprodate, a oni koji ih nisu nabavili prenos meča mogu pratiti na Prvom programu RTV-a od 20.55 sati. Domaći tim ima orgomnu prednost, jer je u Torinu pobedio Sapdoriju sa čak 4 - 0.

Večeras na "Karađorđu" Vojvodina - SampdorijaOvako se čekalo u redu za karte, foto: Blic (Nenad Mihajlović)

Zlatomir Zagorčić, šef stručnog štaba novosadskog tima, kaže da ih večeras očekuje teška utakmica, jer igraju protiv dobre ekipe u kojoj igraju odlični fudbaleri.

"Momci koje treniram spremni su da odrade posao koji treba, spremni su za novi izazov i ubeđen sam da će biti pravi i da ćemo eliminisati Sampdoriju. Imamo veliku prednost iz prvog duela i posvećeni smo onom što treba da uradimo. Sada već mogu da kažem kako dobro poznajemo Italijane i pripremili smo se dobro za ovu utakmicu", kategoričan je bio Zlatomir Zagorčić, u izjavi za RTV. On je takođe dodao da nisu vežbali penale.

Štoper Igor Đurić, rekao je da "Sampdorija" sigurno nije u Novi Sad došla s idejom da se brani.

"Italijani će biti agresivni i željni da što pre postignu pogodak. Mi ćemo dati sve od sebe da potvrdimo veliku pobedu iz Torina i eliminišemo rivala, odnosno da prođemo u plej-of za grupnu fazu Lige Evrope. Čujem da će stadion biti dupke pun, znači da će ambijent biti odličan i verujem da ćemo ispuniti plan koji imamo".

Trener fudbalera "Sampdorije" Valter Zenga izjavio je da je cilj njegove ekipe u revanš meču sa "Vojvodinom" da odigra dobru utakmicu.

Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1004.3 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?