Večeras počinje "The Danube Blues and Rock Festival"

10:09:00 15.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - "The Danube Blues and Rock Festival" počinje večeras i trajaće do 17. septembra, a na njemu će novosadska publika moći da čuje proverene domaće autore, ali i svetski priznate bluz majstore poput Daga Maklauda i Teri Evansa.

Večeras počinje "The Danube Blues and Rock Festival"

Večeras će u Firchie Think Tank studiju svirati Woodens, Blues Hammer i Dag Maklaud, a sutra će nastupiti Nenad Todorović (The Cockblockers), Point Blank i Teri Evans & Hans Tesink. U subotu, poslednjeg dana festivala, sviraće Blues Machine, Texas Flood i Kris Tomas King.

Teri Evans i Hans Tesink će u petak od 10.30 sati održati i radionicu u Američkom kutku, dok će istog dana u podne Kris Tomas King, Teri Evans i Hans Tesink učestvovati na "Blues & Rock Talks" takođe u Američkom kutku (Petra Drapšina 3).

Ulaznice za Danube Blues and Rock Festival mogu se kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada i CD shopu Mungos, kao i preko olnajn sistema EVENTIM, GIGSTIX i DD Tickets.

Cena kompleta karata je 2.100 dinara. Karte za pojedinačne dane su 700 dinara u pretprodaji i 800 dinara na dan koncerta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?