Večeras program na Štrandu povodom Međunarodnog dana Dunava

11:06:00 29.06.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Međunarodni dan Dunava i završetak Međunarodne regate „Vode Vojvodine“ biće obeleženi danas, 29. juna na Štrandu (na Špicu).

Večeras program na Štrandu povodom Međunarodnog dana Dunava


Kako je najavljeno iz JVP „Vode Vojvodine“, od 17 časova sa Špica, za najmlađe posetioce, biće organizovane vožnje čamcima Ribolovačke službe JVP „Vode Vojvodine“ u trajanju od 15 minuta, a prsluci su obezbeđeni za sve. Za decu je pripremljen bogat program uz Cirkus animatore, pa i pokloni iznenađenja.

Na centralnom platou biće organizovan doček regataša, muziku će puštati Di džej Sale Mladenović.

Posetioci će od 19 časova na glavnoj bini centralnog platoa uživati u koncertu novosadske grupe „Amajlija“, nakon čega sledi tačka žonglera sa vatrom, a za kraj programa najavljen je i vatromet.

Sve aktivnosti programa su besplatne za sve Novosađane.

Budući da regata ima i značajan humanitarni karakter, te su se tokom trajanja devetodnevne plovidbe sakupljali plastični čepovi, sutra će oni biti uručeni predstavnicima Udruženja „Čepom do osmeha“. Od prikupljenih sredstava kupiće se pomagalo Grillo dečja hodalica za četrnaestogodišnju devojčicu iz Futoga.

JVP „Vode Vojvodine“ obeležavanjem Dana Dunava u Novom Sadu ujedno obeležava i završetak Međunarodne regate „Vode Vojvodine“, koja je prošle nedelje otpočela sa 250 učesnika i blizu 100 plovila. Novi Sad će danas po drugi put dočekati regataše na Štrandu i biće im tako domaćin poslednjeg dana regate.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Grmljavina
28°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 997.4 mb
Vetar: 6 m/s, NNW
Uto 19° - 23° Kiša
Sre 15° - 24° Promenljivo oblačno

Anketa

Kupate li se na Štrandu?