Večeras se nastavljaju protesti "Protiv dikatature"

11:04:00 22.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Protesti "Protiv diktature" biće nastavljeni večeras od 18 sati na Trgu republike. Ruta će biti Trg Republike - Modena - Jevrejska - Bulevar (prema Dnevniku) - Kralja Petra - Kisačka - Jovana Subotića i onda do Banovine.

Večeras se nastavljaju protesti "Protiv dikatature"

Organizatori pozivaju građane da dođu na vreme da bi se izbegla velika kašnjenja.

Podsetimo, ovo je 14. protest protest građana koji izlaze na ulice nezadovoljni izbornim rezultatom na predsedničkim izborima, ali i celokupnim sistemom. Protest su inicirali ladi preko društvenih mreža, a na ulice izlaze i studenti, roditelji s malom decom, penzioneri, srednjoškolci, nezaposleni...

Organizatori kažu da svi koji se okupljaju smatraju da se zahtevi odnose na njih ili uzimaju aktivno učešće u njihovoj razradi.

"Ono što od prvih dana nije manjkalo bila je podrška pružena preko društvenih mreža. Ipak, u ovom trenutku nam je potrebna i aktivna podrška na ulici, i to baš od vas! Da bismo doneli promene pozivamo vas da verujete glasu novih generacija kojima je potrebna vaša pomoć!", kažu organizatori iz


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.0 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?