Večeras se završava „Novosadski Zimzolend“

13:12:00 26.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija „Novosadski Zimzolend“, koja se održava na Trgu slobode, završava se večeras.

Večeras se završava „Novosadski Zimzolend“


Kako su saopštili organizatori, poslednji dan će biti obogaćen atraktivnim popustima na odabranim štandovima na kojima posetioci mogu da probaju kuvano vino, razna domaća piva, slatkiše, praznične kolačiće, bombone i hranu specifičnih ukusa.

Veče će biti posebno obeleženo muzičkim nastupima dečijeg hora i benda, koji će prigodno zaokružiti muzički program ovogodišnjeg „Zimzolenda“.

Novosađani i posetioci iz regiona, pa i iz celog sveta, poslednjih mesec dana mogli su da uživaju u tradicionalnom događaju koji se svake godine pred Novu godinu održava na Trgu slobode, a gde je glavna okosnica predstavljanje najboljih domaćih proizvoda uz svakodnevne nastupe dečijih horova na jedinstvenoj konstrukciji bine u obliku jelke, tzv. Raspevanoj jelci.

Ova zimska i praznična manifestacija je poslednjih mesec dana obogatila duh Novog Sada kroz umetnost, bogatu gastronomsku ponudu i jedinstvene rukotvorine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
17°
Vlažnost: 83%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 6 m/s, NW
Pon 14° - 27° Pretežno sunčano
Uto 14° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?