Veliki odziv mladih na današnjoj akciji vakcinisanja

20:05:00 29.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Akcija vakcinisanja, u okviru nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih, održana je danas na Trgu slobode u Novom Sadu.

Veliki odziv mladih na današnjoj akciji vakcinisanja

Foto: Exit Photo Team



Simbolično u 11.55 Exit festival organizovao je akciju vakcinisanja na mobilnom punktu u adaptiranom autobusu GSP-a, a vakcinisano je više od 100 mladih. Prvih 20 vakcinisanih dobili su ulaznice za prvi dan velike proslave dve decenije Exita, 8. jula.

Današnja akcija deo je velike nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih, koja deluje u dva pravca: „Neću više da igram sam(a)“, usmeren prema svima kojima nedostaju koncerti i festival, i „Ima li neko bolju ideju“, namenjen onima koji nisu sigurni da je vakcinacija najbolji put za izlaz iz pandemijske krize.

Zajedničko za oba smera je slogan „Vakcina je jedini način da ponovo budemo zajedno“.

Cilj je motivacija mladih da se vakcinišu, zaštite sopstveno zdravlje i zdravlje ljudi oko sebe, ali i daju svoj doprinos što skorijem vraćanju normalnog života, saopštila je pres služba Exit festivala.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 996.7 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?