Veliki požar progutao odgajivačnicu dobermana kod Tekija

16:06:00 30.06.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Požar koji je izbio posle 13 časova kod Tekija u odgajivačnici dobermana "Altobello Dobermann Kennel" kod Petrovaradina je lokalizovan (Karlovacki drum bb), saznaje 021.

Veliki požar progutao odgajivačnicu dobermana kod Tekija


Na lice mesta je izašlo skoro 10 vatrogasnih vozila i veliki broj vatrogasaca je bio uključen u gašenje, ali je plamen zahvatio i progutao kuću i objekte u lokalnoj odgajivačnici dobermana.

Mediji navode da se pedesetjednogodišnji muškarac tom prilikom nagutao dima i prevezen je na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici. Drugih povređenih nema, a prema navodima medija nijedan pas ove čuvene odgajivačnice nije povređen. Nezvanično, zapalio se stambeni objekat, a šteta je ogromna.

U ovom delu grada bio je primetan crni gusti dim, koji je otežavao saobraćaj na magistralnom putu Novi Sad - Beograd, zbog čega je saobraćajna policija bila prinuđena da preusmerava vozila na alternativne pravce.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?