Vetar obarao stabla i lomio grane u Novom Sadu

17:04:00 23.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog olujnog vetra koji od sinoć duva u Novom Sadu, interventne ekipe JKP „Gradsko zelenilo“ su na terenu. Vetar je oborio nekoliko stabala i pričinio veću materijalnu štetu.

Vetar obarao stabla i lomio grane u Novom Sadu

ilustracija

Pod naletima vetra oborena su četiri stabla u Primorskoj ulici, u Zmaj Ognjena Vuka kod Doma zdravlja, u Živojina Ćuluma i u Fruškogorskog odreda. Polomljen je veliki broj grana, a najveća je pala u blizini Filozofskog fakulteta.

- Povređenih građana nema, a pričinjena je materijalna šteta, najviše na automobilima parkiranim u blizini drveća – saopštili su iz „Gradskog zelenila“.

Oni apeluju na građane da, dok traje nevreme, ne parkiraju vozila u blizini drveća, iako su ona na vreme orezana, dok su bolesna i trula stabla uklonjena.

Vetar je napravio i problema na Ribljoj pijaci, gde je sa jednog od prizemnih objekata podigao limeni krov. Jak vetar je po gradu gurao kontejnere, raznosio smeće, a problema su imali i radnici na gradilištima, kako bi zadržali platnene ili najlonske prekrivače na skelama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
15°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?