Vina iz 11 država od sutra na Trgu slobode

13:06:00 15.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Festival vina Interfest, 13. po redu, biće održan od sutra 16. juna, do subote 18. juna na Trgu slobode. Posetioci će tih večeri od 19 sati do ponoći imati priliku da probaju vina iz 80 podruma iz 11 država.

Vina iz 11 država od sutra na Trgu slobodefoto: Facebook / InterFest festival vina

Nataša Budisavljević Radišić, direktorka Interfesta, rekla je da će vina iz Grčke, koja Novosađani ranije nisu imali prilike da probaju na ovom festivalu, sada predstaviti Udruženje proizvođača vina i maslinovog ulja sa ostrva Samos.

"Takođe, organizovano preko Hrvatske gospodarske komore, predstaviće se vinarije iz svih delova te susedne države, a na raspolaganju posetiocima biće i vina iz Srbije, koja će biti i najbrojnija, zatim iz Mađarske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, a zahvaljujući uvoznicima predstaviće se i vinska produkcija Italije, Španije, Portugala", rekla je Nataša.

Radovan Jokić, pomoćnik direktora TONS-a, kazao je da Interfest predstvalja jedinstvo različitih nacija, aroma, mirisa i posebne atmosfere, koji je do sada predstavio takvu paletu proizvoda na kojoj Novom Sadu može da pozavidi svaki grad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.0 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?