Više od 100 fotografija stiglo na konkurs Studentskog centra

12:06:00 13.06.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Na konkurs „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“ novosadskog Studentskog centra, stiglo je više od 100 fotografija.

 Više od 100 fotografija stiglo na konkurs Studentskog centra


- Zadovoljan sam što se tako veliki broj studenata prijavio na konkurs. U fokusu konkursa nalazi se Novi Sad, kao važna, a za mnoge jedna od ključnih odrednica u životu studenata koji žive u studentskim domovima, jer su studije jedan od najznačajnijih perioda u životu svakog čoveka. Mnogi od stanovnika studentskih domova odabraće upravo Novi Sad za svoj budući dom. U cilju promocije Novog Sada i studenata i ove godine biće održan literarni konkurs „Srce mog grada“ koji je pokrenut 8. septembra prošle godine povodom Svetskog dana pismenosti - kaže direktor Studentskog centra Novog Sada Zoran Martinović.

Odluku o izboru pobednika do 10. jula, doneće žiri koji čine poznati novosadski fotografi Jelena Ivanović i Martin Candir (predsednik žirija), zatim Steva Lazarević pomoćnik direktora Studentskog centra i Ivana Đurđević, urednik likovnog i foto programa u Studentskom kulturnom centru.

- Za pobednike su obezbeđene vredne nagrade. Prvoplasirani će osvojiti mobilni telefon, drugoplasirani električni trotinet, a trećerangiranom učesniku će pripasti bicikl. Svi nagrađeni dobiće besplatne karte za JGSP „Novi Sad“, besplatne ulaznice za Štrand i besplatne ulaznice na bazene Spensa - navode u Studentskom centru i dodaju da će Fotografije laureata biti objavljene na sajtu i Instagram stranici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 64%
Pritisak: 1013.2 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?