Više od 1000 radnih mesta na današnjem Sajmu zapošljavanja

09:12:00 10.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Sajam zapošljavanja održava se danas od 10 do 15 sati u Zapadnom holu Spensa. Učešće je potvrdio 61 poslodavac, a prijavljeno je više od 1000 slobodnih radnih mesta.

Biće posla za radnike u elektrotehničkoj, ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, turističkoj, ugostiteljskoj, mašinskoj, tehnološkoj, građevinskoj, prosvetnoj, zdravstvenoj, tekstilnoj, prehrambenoj i grafičkoj struci.

Više od 1000 radnih mesta na današnjem Sajmu zapošljavanja

Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, a priliku će dobiti i informatičari, lekari, fizioterapeuti, defektolozi, veterinari, menadžeri, recepcioneri, savetnici u osiguranju, komercijalisti, prodavci, personalni asistenti, stolari, konobari, kuvari i pekari, frizeri, krojači, magacioneri, viljuškaristi, automehaničari i autoelektričari, vozači, higijeničari, radnici na održavanju, fizički radnici i drugi.

Poželjno je da kandidati na ovaj sajam ponesu više primeraka radne biografije (CV). Svaki CV treba da sadrži lične podatk, sa brojem mobilnog telefona i mejl adresom, podatke o formalnom obrazovanju, radno iskustvo, volontersko iskustvo, neformalno obrazovanje, poznavanje jezika i različitih programa, posedovanje sertifikata, lične karakteristike i fotografiju.

Na Sajmu će biti prisutni predstavnici Gradske uprave za privredu i Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijala Novi Sad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?