Više od 1100 radnih mesta na predstojećem Sajmu zapošljavanja

14:11:00 27.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Nezaposleni će na predstojećem Sajmu zapošljavanja, koji se održava u četvrtak, 29. novembra od 10 do 15 sati u Zapadnom holu Spesna, moći da konkurišu na neko od više do 1100 otvorenih radnih mesta.

Više od 1100 radnih mesta na predstojećem Sajmu zapošljavanja

Učešće na Sajmu je potvrdilo 50 poslodavaca, koji nude radna mesta u medicinskoj, trgovačkoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, ugostiteljskoj i tekstilnoj struci.

U Nacionalnoj službi za zapošljavanje, koja je organizator ovog 27. po redu Sajma zapošljavanja, kažu da najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, prodavci, vozači, magacioneri, varioci i šivači, a priliku će dobiti i informatičari, tehnolozi, turizmolozi, ekonomisti, savetnici u osiguranju, CNC operateri, mašinski tehničari, medicinski tehničari, higijeničari i drugi.

Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije, koju će ostavljati na licu mesta, a bilo bi dobro da imaju i primerke u elektronskom obliku, pa da odmah šalju i na mejlove poslodavaca.

Ilustracija: the Italian voice / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?