Više od 1500 policajaca i redara na Exitu

09:07:00 12.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - "Exit 2018" počinje večeras na Petrovaradinskoj tvrđavi. O brojnim posetiocima, koji dolaze iz svih krajeva sveta, a najviše iz zemalja bivše Jugoslavije i Velike Britanije, brinuće oko 1500 policajaca i službenika obezbeđenja.

Više od 1500 policajaca i redara na Exitu

Više stotina iskusnih policajaca staviće akcenat na detaljnu proveru gostiju. Predviđen je rigorozan pregled na ulazima, usmeren na sprečavanje unošenja droga, kao i predmeta, koji mogu poslužiti za povređivanje i samopovređivanje.

Biće angažovano i nekoliko stotina službenika obezbeđenja Egzita.

"Oni će brinuti o bezbednosti, pomagati posetiocima, ali i davati im određene informacije. Kada je o drugim stvarima reč, sve što je preventivno moglo da se uradi, urađeno je, i uključene su sve bezbednosne strukture kako bi posetioci bili bezbedni", kaže Dragan Lekić, šef obezbeđenja Egzit festivala.

Osim policajaca i redara, na svakom ulazu na festival biće i policijski psi, koji su obučeni za pronalaženje droge i eksplozivnih naprava.

Organizatori festivala mole posetioce da na Petrovaradisnku tvrđavu dolaze ranije, da bi se izbegle velike gužve na kapijama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?