Više od 47.000 posetilaca u „Ledenoj šumi“

08:01:00 20.01.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Završena je četvrta po redu novosadska zimska manifestacija „Ledena šuma“, a organizatori kažu da je poseta i ove godine bila rekordna. Četrdeset pet dana klizanja i zabave za sve generacije završeno je vatrometom i nastupom muzičke grupe „Milaćopezo“.

Više od 47.000 posetilaca u „Ledenoj šumi“

foto: Ledena šuma, Fejsbuk



U ponudi „Ledene šume“ i ove godine bio je zimski bazar namenjen prezentaciji lokalnih umetnika i zanatlija, ali i promociji vojvođanskih specijaliteta. Svojim raznovrsnim kulturno-umetničkim programom i pratećim sadržajima, ova manifestacija svake godine okuplja više desetina hiljada posetilaca.

- Što se tiče posećenosti ovo je rekordna godina, četvrta za redom. Preko 47.000 posetilaca je zabeleženo u „Ledenoj šumi“. Svakako mislim da je ova cifra viša zato što posetioci „Ledene šume“ nisu isključivo klizači, već i oni koji dolaze ovde zbog ambijenta ili besplatnih kulturno-zabavnih sadržaja – kazala je za RTV portparolka „Ledene šume“ Jelena Viktorova.

Prema njenim rečima, u okviru besplatnih programa, koje je finansirao Grad Novi Sad, nastupilo je 35 novosadskih izvođača, a oko 4.300 dece predškolskog i školskog uzrasta prošlo je kroz besplatne termine klizanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?