Više od devet miliona dinara za uređenje tri studentska doma i popularne "Velike menze"

09:06:00 23.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad - I ovog leta nastavlja se sređivanje studentskih domova u Novom Sadu, a više od devet miliona dinara biće investirano u radove u tri studenska doma i "Veliku menzu".

Više od devet miliona dinara za uređenje tri studentska doma i popularne "Velike menze"


U studenskom domu „Slobodan Bajić“" biće saniran kompletan krov, Veliku menzu očekuje krečenje celog objekta, u studentskom domu „23 Oktobar“ biće obnovljene postojeće hidrantske instalacije, a studentski dom „Feješ Klara“ biće kompletno okrečen.

Svi radovi će biti izvedeni tokom leta dok se studenti nalaze na letnjem raspustu.

- Izuzetno je važno da tokom leta kada su studenti na raspustu unapredimo prostore u kojima studenti borave, kako bismo im omogućili što bolje uslove za školovanje i život - kaže direktor Studentskog centra Zoran Martinović i ističe da već nekoliko godina zaredom Studentski centar Novi Sad intenzivno radi na poboljšanju uslova za život i boravak studenata u domovima.

- Prošle i ove godine ulaže se preko 50 miliona dinara u domove i menzu. Prošle godine su zamenjena sva vrata na prvom spratu u domovima „Slobodan Bajić“ i „Veljko Vlahović“, a prvi put posle izgradnje izvršeno je uređenje terasa u oba doma. Takođe, zamenjen je krov na domu „Sajmište“, a oko pet miliona dinara invstirali smo u uređenje „Restorana 2“ - velike menze, gde su pored krečenja, zamenjena vrata na toaletima i postavljene nove pločice u celom restoranu. U domu „Nikola Tesla“ umesto starih ugradili smo nove tuš kabine, a otvorili smo još jedan restoran u glavnom holu Spensa u kom se poslužuje 500 porcija ručka dnevno. To je samo deo ulaganja da bismo ambijent u kom boravi i hrani se 3.500 studenata bio što udobniji i uređeniji - kaže direktor Studentskog centra.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?