Više polazaka vozova između Novog Sada i Beograda zbog održavanja Egzita

18:06:00 30.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Broj polazaka vozova koji saobraćaju između Novog Sada i Beograda biće povećan tokom održavanja Egzita od 7. do 11. jula.

Više polazaka vozova između Novog Sada i Beograda zbog održavanja Egzita


Pored više od 60 redovnih dnevnih polazaka na relaciji Novi Sad – Beograd, koji su putnicima dostupni od 5:30 do 23:00 sata, od 7. do 11. jula festivalskoj publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci.

Iz pravca Beograda prema Novom Sadu dodatni vozovi će kretati u 23:00, 00:00 i 01:00 čas sa stanice Beograd Centar, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 01:30, 02:30, 03:30 i 04:30 časova.

Svi vozovi stajaće na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa ovih lokacija.

Specijalni vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena, saopštio je Exit.

Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija Voza uz popust od 5%, kao i na blagajnama i kartomatima.

Srbija Voz i EXIT pozvali su sve posetioce da iskoriste priliku da za dolazak i odlazak na festival koriste voz kao prevozno sredstvo, jer je putovanje bezbedno i udobno, dok se istovremeno biranjem ovog prevoznog sredstva vodi računa o životnoj sredini.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.3 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?