​Vodič kroz Frušku goru

13:04:00 30.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Za sve one koji praznike žele da provedu na Fruškoj gori, udruženje entuzijasta Fruškać nudi onlajn vodič kroz Nacionalni park Fruška gora.

​Vodič kroz Frušku goru

U vodiču su mapirali svaki potok, stazu, puteljak i brežuljak. U udruženju kažu da su sakupljeni podaci i tačne lokacije većine odmorišta, planinarskih kućica i drugih mesta gde mogu da predahnu ljubitelji Fruške gore, rekreativci, ali i zaljubljeni parovi. Osim tokom praznika ovaj onlajn vodič može poslužiti kao osnova za sopstveno istraživanje Fruške gore.

Napravljen je isključivo veštinama zaljubljenika u prirodu, koji zajedničkim snagama pokušavaju da očuvaju kulturno – istorijske vrednosti, prirodu i čitav eko sistem Fruške gore.

Osnovni ciljevi vodiča su očuvanje prirodnog i kulturnog nasleđa, ekologija i zaštita životne sredine, podizanje svesti građana o Fruškoj gori, promovisanje eko i seoskog turizma i potencijala Fruške gore, promovisanje organske hrane, čistih i obnovljivih izvora energije, ali i pozitivnog stava i dobrih ideja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?