Vodovod: Priključak na igralištu za pse na Bistrici verovatno urađen na divlje

16:10:00 28.10.2020, Komentara: 0

Novi Sad - JKP „Vodovod i kanalizacija“ nema nikakvih informacija o česmi u parku za istrčavanje pasa na Bistrici, a na teren po prijavi kvara nisu izašli jer, kako kažu, sa te adrese niko nije uputio bilo kakvu prijavu Kontakt centru preduzeća.

Vodovod: Priključak na igralištu za pse na Bistrici verovatno urađen na divlje


Podsetimo, preksinoć su vandali polomili slavinu na česmi na igralištu za pse koje se nalazi u ulici Bate Brkica bb, preko puta Gerontološkog centra na Novom naselju. Voda je na pomenutoj slavini curila u jakom mlazu gotovo 12 sati bez prestanka. Građani su prvo kontaktirali „Vodovod“, al pošto su oni rekli da nisu nadležni, zamolili su radnike „Gradskog zelenila“, koji su se nalazili u blizini livade, da reaguju. Nakon nekoliko intervencija građana, radnik „Zelenila“ je zatvorio dotok vode.

Vodovod: Priključak na igralištu za pse na Bistrici verovatno urađen na divlje

- Regularan priključak tu ne postoji, a park za pse održava JKP „Gradsko zelenilo“. Nepoznato nam je odakle ide cev i ukoliko niko od komšija nije dao vodu, onda je najverovatnije urađen na divlje. U svakom slučaju bi trebalo obavestiti Komunalnu inspekciju i ugasiti ga – navedeno je u odgovoru JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Napomenimo da je u pitanju park za istrčavanje pasa koje je u vlasništvu Grada Novog Sada, a o kojem brine gradsko komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“. To je verovatno i najveći ovakav park, površine 4.000 kvadratnih metara. Takođe, radi se o zidanoj česmi sa više slavina i klupama.

Vodovod: Priključak na igralištu za pse na Bistrici verovatno urađen na divlje


Postavlja se pitanje kako je moguće da je na ovakvom prostoru, koje je u vlasništvu Grada, priključak za vodu urađen na divlje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?