Volonterska praksa za studente UNS

17:10:00 20.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Univerzitet u Novom Sadu (UNS) raspisao je konkurs za studente, za učešće u programu profesionalne prakse u univerzitetskom Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Volonterska praksa za studente UNS

Praksa će trajati od novembra ove, do aprila sledeće godine. Pravo prijave imaju svi koji imaju status studenta Univerziteta u Novom Sadu. Odgovornost i pedantnost u radu, kao i timski rad su poželjne veštine i osobine kandidata definisane konkursom.

U skladu sa principom jednakih mogućnosti, ohrabruju se osobe ženskog pola, pripadnici nacionalnih manjina, kao i osobe sa invaliditetom da se prijave na Konkurs.

"Od učesnika se očekuje da izvršavaju određene jednostavnije zadatke u okvirima uobičajenog rada Centra, u trajanju od najmanje osam sati nedeljno. Program je volonterskog karaktera, a praktikanti dobijaju potvrdu o obavljenoj praksi od strane Univerziteta u Novom Sadu", navodi se u pozivu UNS-a.

Za prijavu na Konkurs potrebno je dostaviti popunjen elektronski prijavni formular, koji se nalazi na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata. Konkurs je otvoren do 28. oktobra, a nepotpune i neblagovremeno podnete prijave neće biti razmatrane.

Više informacija o praksi se nalazi na ovom linku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?