Vozač na liniji 7 uhapšen zbog prodaje "falš" karata

14:11:00 14.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Vozač autobusa na liniji 7 u Novom Sadu uhapšen je juče jer je prodavao falsifikovane karte. On je imao dve mašinice za prodaju karata – jednu redovnu koju duži u preduzeću i drugu pomoću koje je prodavao “falš” karte.

Vozač na liniji 7 uhapšen zbog prodaje "falš" karataFoto: Blic (Robert Getel)

Tokom redovnih rutinskih pregleda u JGSP-u utvrđeno je da je kod uhapšenog vozača opao broj prodatih karata na linijama za koje je bio zadužen. Kako je pazar bio manji nego što je uobičajeno, odmah je postalo sumnjivo da nešto nije u redu.

- Angažovali smo kontrolore i utvrdili da je on izdavao karte pod drugim serijskim brojevima od onih sa mašinice koju je zadužio i odmah smo reagovali. Prvo smo poslali naše kontrolore kao “slepe putnike”, a zatim smo obavestili policiju koja je dobila nalog za pretres stana osumnjičenog, ali za tim nije bilo potrebe, jer je mašinica bila kod njega u trenutku hapšenja – kažu u Unutrašnjoj kontroli JGSP uz napomenu da je u toku istraga kako je došao do “sporne” mašinice.

Direktor JGSP Milan Stanivuković rekao je da šteta nije velika, ali je neoprostiva.

- Brzim i efikasnim radom uspeli smo sve da sasečemo u korenu i takve stvari više ne smeju da se dešavaju jer utiču na ugled preduzeća, a idu na štetu i nama i građanima. Ubeđen sam da će ovo poslužiti za nauk i onima koji su možda čak samo pomislili da tako nešto mogu da urade – istakao je Stanivuković.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?