Vozači, oprez! Sutra počinju radovi na više saobraćajnica!

19:07:00 18.07.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Sutra počinju radovi na nekoliko gradskih saobraćajnica, što će usloviti privremene kraće ili duže izmene u režimu saobraćaja. Osim putara, nekoliko ulica privremeno će zatvoriti filmske ekipe.


Bulevar oslobođenja

Obnova kolovoza na Bulevaru oslobođenja nastavlja se u sredu, 19. jula. Radovi će se izvoditi u desnoj kolovoznoj traci, na deonici od Ulice Maksima Gorkog do Jevrejske ulice. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj traci.

Ova faza radova će trajati do 23. jula.

Zbog ovih radova privremeno će (do završetka radova 23. jula) biti ukinuto stajalište „Bulevar oslobođenja/Maksima Gorkog“ za linije 7B, 19, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76.

Vozači, oprez! Sutra počinju radovi na više saobraćajnica!


Iz Gradske kuće podsećaju vozače da su u toku radovi na Mostu slobode, u kolovoznoj traci koja vodi prema gradu.

U nedelju, 23. jula, počinju radovi u suprotnoj traci, od raskrsnice sa Ulicom Narodnog fronta prema Sremskoj Kamenici.

Privremena izmena režima saobraćaja, koja podrazumeva dvosmerno odvijanje saobraćaja u suprotnoj traci, važiće do srede, 26. jula.


Uspenska i Šafarikova

Nakon izvedenih radova na obnovi kolovozne konstrukcije na desnoj kolovoznoj traci u Uspenskoj i delu Šafarikove ulice (na deonici od Jevrejske do Njegoševe ulice), danas je obeležena horizontalna signalizacija i ova deonica će od sutra ujutro biti otvorena za saobraćaj, u smeru ka Kisačkoj ulici.

Vozači, oprez! Sutra počinju radovi na više saobraćajnica!


Odmah sutra radovi će biti započeti na levoj kolovoznoj traci, na istoj deonici.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj je obustavljen u smeru od Kisačke ulice ka centru, a o daljim izmenama režima saobraćaja javnost će biti blagovremeno obaveštena.


Obimniji radovi na kanalizacionoj mreži na Limanu I

Od sutra će biti izmene režim saobraćaja u ulicama Dr Sime Miloševića i Dr Ilije Đuričića zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže. Radovi, pa samim tim i izmenjen režim saobraćaja, trajaće do do 19. oktobra.

Radovi će se izvoditi u pet faza, a prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kućnog broja pet do kružne raskrsnice sa Ulicom dr Ilije Đuričića.

Druga faza uz izmenu režima u okviru prve faze podrazumeva i zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Ilije Đuričića, u delu od Ulice Veljka Petrovića do kružne raskrsnice sa Ulicom dr Sime Miloševića.

Treća faza podrazumeva zabranu saobraćaja u Ulici dr Ilije Đuričića, u delu od kružne raskrsnice sa Ulicom dr Sime Miloševića do Ulice Vladimira.

Četvrta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kružne raskrsnice sa Ulicom dr Ilije Đuričića do Jiričekove ulice.

Peta faza podrazumeva zabranu saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kućnog broja pet do Bulevara cara Lazara i ova faza bi se odvijala paralelno sa prethodnim fazama.

Vozači, oprez! Sutra počinju radovi na više saobraćajnica!


Za vreme radova menja se i trasa autobusa GSP-a na liniji 13 na sledeći način:

Smer ka Univerzitetu: Od turbo kružnog toka na Bulevaru cara Lazara autobusi saobraćaju desno u Fruškogorsku ulicu i dalje nastavljaju kretanje do okretnice na Štrandu. Koriste štajalište Fruškogorska - Narodnog fronta.

Smer od Univerziteta: Na izmenjenoj trasi autobusi koriste početno stajalište Štrand okretnica, zatim idu Fruškogorskom ulicom do raskrsnice sa ulicom Narodnog fronta i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Vozači, oprez! Sutra počinju radovi na više saobraćajnica!


Petrovaradin zatvoren zbog snimanja serije

Režim saobraćaja sutra i prekosutra će biti izmenjen u delu Petrovaradina. Kako je saopšteno iz gradske uprave, razlog je nastavak snimanja serije „Crna svadba“.

Za saobraćaj će biti zatvorena ulica Lisinskog, u delu od Štrosmajerove ulice do Ulice prote Mihaldžića. Beogradska ulica ostaje prohodna.

Ova izmena će važiti od srede, 19. jula u 16 časova do četvrtka, 20. jula u pet časova ujutru.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 56%
Pritisak: 1007.4 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?