Vozio bicikl sa 3,36 promila alkohola u krvi

20:07:00 25.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Meštanin Tetela, star 37 godina, zadržan je u pritvoru jer je vozio bicikl u stanju potpuno alkoholisanosti.

Vozio bicikl sa 3,36 promila alkohola u krvifoto: A. K.

Saobraćajna policija ga je zaustavila i kontrolom alkometrom je ustanovljeno da ovaj Titeljanin ima 3,36 promila alkohola u organizmu.

Zbog toga je isključen iz saobraćaja, a protiv njega će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, u skladu sa odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Inače, jedna osoba je poginula, a 40 lakše i teže povređeno u 59 saobraćajnih nezgoda koje su se prethodne sedmice dogodile na teritoriji Policijske uprave Novi Sad. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 4.760.000 dinara.

Saobraćajne nesreće su se dogodile zbog neprilagođene brzine (11), neustupanja prvenstva prolaza (9) i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola (2).

Policija je podnela 21 krivičnu prijavu zbog krivičnih dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a prekršajne prijave podnete su protiv 258 učesnika u saobraćaju.

Izdata su 1.304 prekršajna naloga, iz saobraćaja je isključeno 100 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i 41 vozilo zbog težih tehničkih neispravnosti.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?